Om meg

Man trenger styrke for å tilpasse seg.
Man trenger mot for å være annerledes.

Du finner meg over kaffekoppen

Enten jeg brenner eller brygger, så finner du meg stort sett alltid med en kaffekopp lett tilgjengelig. Jeg tilbringer mesteparten av min våkne tid i kaffebrenneriet mitt, ellers er jeg å finne der god kaffe serveres! Den aller beste er såklart hjemme hos meg selv !

Døgnrytme? Nesj!

Sosialt anlagt
Snakker altfor fort
Spiser kjøtt
Nerd (?)

Jeg vil ikke påstå at jeg er uten egne laster. Men jeg resirkulerer og verken kjører bil eller flyr, og tar beviste valg for mijøet. Gjør du det samme ?

Jeg er verken klimaaktivist eller miljøfornekter, men jeg behøver heller ingen mastergrad i verken forurensing eller meteorologi for å forstå at dersom vi fortsetter å behandle naturen som en søppelfylling, er det akkurat DET vi etterlater til våre etterkommere. En søppelfylling.

Spis kjøtt, men vær bevisst på hvem du handler av. Bruk lokale leverandører der det lar seg gjøre. Bidra til lokal næring og ta valg basert på etiske, moralske og for all del, praktiske hensyn. Men tenk langsiktig, og ikke glem at valgene du tar i dag, skaper verden vi skal leve med i morgen.

Mine nærmeste

Mine daglige rådgivere og aller nærmeste betrodde.

Colo

Hunden min

Mikkel

Sønn

Malene

Samboer / Farmasøyt

Noen som ikke har grunn til å hate meg

Jeg tar litt cred for å ha hjulpet bl.a. :

» Christian Nistad er en dyktig og strukturert person som vet akkurat hva han holder på med. Vi i Extraavisen er kjempe fornøyd med innsatsen til Christian, og arbeidet hans har vist igjen i resultatet. Her får du tilbakemeldinger om hva som bør gjøres bedre og hva eventuelt så må gjøres. Vi er kjempe fornøyd, og vi anbefaler han på det sterkeste. «
– Daniel DeNiazi, Ansvarlig redaktør