Tjenester

Potet nyttes i norsk språk gjerne som beskrivelse av en allsidig person som kan brukes til en rekke ulike oppgaver. Innen noen miljøer brukes potet som slang, uttalt med trykk på første stavelse, «pottet» for en lyshudet, etnisk norsk, eller skandinavisk person, eller en som spiser poteter.

Når jeg ikke brenner kaffe, eller jobber med kafferelatert aktivitet, har jeg ofte andre prosjekter på gang. Det er stort sett nerdeting og gjøremål for særs interesserte, men dette har vist seg nyttig for andre. Ta gjerne kontakt om det er noe jeg kan hjelpe deg med ? 

Primære områder jeg kan bidra

Med et bredt kompetansefelt hva gjelder data og tekniske løsninger, er det nær ubegrenset hva jeg kan bidra med. Ta gjerne kontakt om det er noe spesifikt du tenker på, f.eks. nettbutikk, sosiale medier, 3d-print, etc.

3D printing

Jeg har flere 3D-printere operative

Nettsider/Nettbutikk

Jeg lager/drifter div nettbutikkløsninger

Opplæring/bruk data/mobil

Pedagogisk erfaring kommer også godt med

Hvilke hjelpemidler besitter jeg

En ting er min egen kompetanse og mitt eget utstyr, men utover dette disponerer jeg også en del annet personell og utstyr. Dette bidrar til at jeg kan løse en bred variasjon oppdrag.

24x7 Fysisk hjelp

Godt nettverk av "løsarbeidere", til hjelp med enkelt fysisk arbeid

3D printing

Et bredt utvalg printere som kan printe mange typer filament

Fleksible arbeidslokaler

Jeg disponerer flere alternative lokaler til å huse forskjellige prosjekt

Kompetent nettverk

Nettverk av mennesker innen en god variasjon fagområder

Kameraløsninger

Alt fra termiske kamera, til nattoptikk, 4K-Videopptak og VHS-kopiering

E-post oppsett

God kompetanse på oppsett og innstilling av e-post til forskjellige klienter

2D Print

God gammeldags print på papir, papp og andre flater

VR - utstyr

Disponerer diverse utstyr til bruk som f.eks VR-visninger

Reperatør

God kompetanse innen feilsøking og godt nettverk reperatører tilgjengelig

Ofte stilte spørsmål

Lever du av å jobbe med dette?

Overhodet ikke, dette er ikke noen som helst forretningsmessig levedyktig virksomhet, men heller et utløp for rastløshet og en ventil fra en ellers kjedelig hverdag som uføretrygdet. Målet er ganske enkelt å ha noe å fylle dagene med, selv om smerter og plager gjør det umulig å opprettholde normal jobb.

Hvem benytter seg av deg?

Alt fra små, mellomstore bedrifter,til "influencere" som ønsker å heve kvaliteten i sine tjenester, står på mine kundelister. Jeg har bidratt til å øke følgerbaser på instagram, optimalisere facebook sider, opprette og drifte nettbutikker, ja stort sett alt hva gjelder handel og markedsføring online.

Hvilken erfaring har du egentlig?

Stillingsmessig har jeg vært ansatt som alt fra forsikringsrådgiver til kursinstruktør, jeg har vært callcenter-leder og butikksjef, faktisk har jeg hatt flere jobber enn jeg orker å ramse opp. Nå er jeg datanerd, pasient og kaffebrenner på fulltid. Og så driver jeg mange andre prosjekt, da..

Hvorfor betale i dyre dommer for litt hjelp?

Ìkke sant ? Det samme tenkte jeg da jeg i utgangspunktet drev på og lagde nettsider, nettbutikker og hjalp venner med å øke sin omsetning. Jeg er ikke dyr i drift, eller særlig kostbar å ha i arbeid. Noen småslanter og litt skryt rekker ofte lang vei. Og er du ikke fornøyd, skal du da jaggu ikke betale.